Champagneglazen van Lehmann

Champagne cadeau

Champagne cadeau pakket met glazen

Geef champagne cadeau met glazen en een goed verhaal

Wat is er leuker dan een fles champagne krijgen? Een fles champagne geven natuurlijk! Ons champagne cadeau pakket bevat een mooie fles champagne van kleine boeren, twee Lehmann champagneglazen, een bubbelstopper en een poleerdoek. Netjes verpakt in een geschenkverpakking met magneetsluiting.

champagne cadeau

Lees meer over het champagne cadeau
van Bubbels & Bruis

Champagne cadeau van kleine boeren

Champagne cadeau van kleine boeren

In het champagne cadeau pakket zit een fles champagne naar keuze van kleinschalige producenten met een mooi verhaal. Geen massaproductie, maar echte kwaliteit en passie van een familiebedrijf. Ontmoet de families en lees meer over onze champagnehuizen of volg onze reizen via Instagram.

Welke fles champagne geef jij cadeau?

Na vele reizen naar champagne en veelvuldig proeven met onze Bubbelclub hebben we een selectie gemaakt van drie verschillende champagnes waaruit je kunt kiezen voor jouw champagne cadeau:

Keuze uit verschillende flessen voor champagne cadeau pakket
Lehmann champagneglazen champagne cadeau

Champagne cadeau met twee Lehmann champagneglazen

Het enige echte champagneglas waar zowel de grote champagnemerken als de boeren zelf champagne uit drinken. De Lehmann champagneglazen onderscheiden zich door de tulipvorm en het kenmerkende kuiltje onderin het champagneglas. Zo krijgt de champagne voldoende ruimte om aroma’s te ontwikkelen en blijft de bubbel langer in het glas. Een champagne cadeau is pas echt compleet met twee Lehmann champagneglazen.

Echt schone glazen met champagneglas poleerdoek

Om de champagneglazen mooi te houden, hebben we een horeca kwaliteit poleerdoek toegevoegd aan het champagne cadeau pakket. Na gebruik spoel je de champagneglazen af onder de kraan en met behulp van de poleerdoek voorkom je dat er vette vingers achterblijven op het champagneglas.

Keuze uit verschillende flessen voor champagne cadeau pakket
Lehmann champagneglazen champagne cadeau

Met de champagne stopper houdt je de bubbels langer in de fles

Je kunt acht goed gevulde champagneglazen halen uit een champagnefles. Krijg je de champagnefles niet in een avond leeg? Dan is onze champagne stopper de oplossing. Met de champagne stopper kun je de champagne nog een paar dagen in de koelkast bewaren, zonder dat alle bubbels uit de champagne ontsnappen. Maar wacht niet te lang, er is namelijk altijd wel een reden voor een goed glas champagne!

Bestel jouw champagne cadeau met glazen direct in onze webshop