Lekkere & betaalbare champagne
met een goed verhaal.

“Duur, niet heel lekker, maar het hoort erbij hè”. Te vaak hebben we het met kerst, nieuwjaar en andere momenten dat er iets te vieren viel gehoord. We hebben het over champagne: ‘s werelds beroemdste bubbel. Dit jaar is het afgelopen, dachten we in 2020. Dan rijden we zelf wel naar Champagne om jullie zelf te laten proeven dat champagne lekkerder én goedkoper kan zijn.

Inmiddels zijn we 9 champagnereizen verder, hebben we meer dan 250 verschillende bubbels achter de kiezen en telt de Bubbelclub meer dan 900 liefhebbers. Onze misse is onveranderd: met gelijkgestemden, samen te importeren voor de feestdagen. Unieke bubbels voor een unieke prijs. Mee proeven en importeren? Meld je dan aan voor de Bubbelclub, onderaan de pagina.

Champagnes van kleine kleine boeren

Wie veel tijd in Champagne doorbrengt, zal onherroepelijk worden gevangen door de romantiek van de onafhankelijke familiebedrijven: kleinschalige producenten die al generaties lang champagnes maken van hun eigen druiven. Zij kennen hun grond tot op microniveau en hebben een eigen – vaak terroir gedreven – stijl. Wij richten ons op het importeren van deze ‘grower champagne’. De prijs-kwaliteit verhouding kan buitengewoon goed zijn en daarnaast drink je een uniek product met een verhaal. Aan ons om de mooiste producten te vinden en het verhaal te vertellen.

Bubbel je mee?

Worden wij gedurende het jaar gegrepen door indrukwekkende producten? Dan begint het feest…

2 maal per jaar organiseren wij de grootse Bubbelclub-proeverij om mousserend moois aan het oordeel van liefhebbend Nederland voor te leggen. Deze Bubbelclub, een club van inmiddels meer dan 900 liefhebbers, voorziet ons van de nodige feedback en bepaalt zo mede de selectie van dat jaar. Eén keer voor de zomer. Eén keer (jawel) voor december.

Wij brengen de selectie in beeld, voorzien van de nodige info & meeslepende verhalen, en bieden de mogelijkheid aan de Bubbelclub om mee te importeren. Vervolgens regelen wij het transport, de douane-ellende & administratie en kunnen de bubbels hun weg vinden naar een nieuw thuis.

“Dus jullie zijn niet gewoon een webshop?” Nee.

Wij halen het plezier uit het samen ontdekken en doen dit slechts 2 keer per jaar met een club van gelijkgestemden. Op die manier houden we de lijntjes kort, hoeven we geen onnodige voorraad aan te houden en besparen we gezamenlijk een hoop euro’s.

Doe je mee? Het eerstvolgende importmoment is in december dus meld je snel aan via onderstaand invulveld 🍾