Onze Champagnehuizen

Voirin Jumel

Cramant

Voirin Jumel

Dit door Julie, Pauline en hun vader geleide familiehuis maakt al vijf generaties lang champagnes van Grand Cru wijnvelden uit de Côte des Blancs. De heuvels met een diepe laag krijt en kalk zorgen voor de meest elegante en frisse expressie van Blanc de Blancs champagne. Maar naast deze ultieme aperitief champagne maken ze een krachtige Blanc de Noir van 100% Pinot Noir en in kleine oplage een topcuvée met vergisting en opvoeding in oude vaten uit de Bourgogne.

Leriche Tournant

Isabelle & Benjamin maken in de Vallée de la Marne zachte fruitige tot zeer krachtige champagnes van Meunier, Pinot Noir en Chardonnay. Hun champagne ‘de la maison’ de ‘Tradition Meunier’ is dé reden geweest dat wij champagne zijn gaan importeren en de beste 100% meunier champagne die wij kennen. Maar ook de Prestige met ‘Dom Perignon blend’, ‘De 50’ met houtopvoeding en Rosé de Saignée met aroma’s van wilde aardbei leveren uniek hoge kwaliteit voor hun prijs.

Leriche Tournant

Vandières

La Maison Penet

Verzy

La Maison Penet

400 jaar historie én wijngaarden in Verzy, een van de beroemdste Grand Cru dorpen van Champagne. Dit huis is van bijzondere klasse en produceert ieder jaar een bijzondere reeks cuvées uiteenlopend van toegankelijke blends tot exclusieve plot champagnes. En leuk feitje: een van de eerste bedrijven in de wereld die een QR code op zijn producten drukte.

Jacques Rousseaux

Het huis Waris Hubert maakt al 4 generaties champagnes van druiven van een unieke collectie beroemde terroirs. Hun wijngaarden liggen in maar liefst 5 Grand Cru en 6 Premier Cru gebieden wat ze de mogelijkheid geeft om meerdere fantastische cuvées te maken van zowel Chardonnay als Pinot Noir.

Jacques Rousseaux

Verzenay