Champagne proeverij 

Ontdek jouw smaak met vrienden of collega’s tijdens onze champagne proeverij 

  • Proef 5 verschillende champagnes
  • Leer alles over champagne en de Champagnestreek
  • Bij jou op kantoor of op locatie

Champagne proeverij op locatie

Een vrijdagmiddagborrel waar je wat van opsteekt? Dat kan! Natuurlijk kunnen we je een goede champagne aanraden, maar het leukste is natuurlijk om zelf te ontdekken welke bubbel je echt lekker vindt! Tijdens de champagne proeverij vertellen we jullie alles over ‘s-werelds beroemde bubbel & en proeven we vijf goed gevulde glazen: 3 champagnes op basis van de verschillende druiven uit het Champagnegebied (Pinot Noir, Chardonnay & Meunier), 1 blend en iets speciaals!

Champagne proeverij bedrijfsuitje

Een champagne proeverij op maat

Champagne proeverij op locatie vanaf 10 personen

Champagne proeverij op locatie (vanaf 10 personen)

Wil je jouw collega’s, relaties of vrienden verrassen met een champagne proeverij? Uiteraard is het voor ons ook mogelijk om proeverijen op locatie te geven! Wij nemen de groep in 1,5 tot 2 uur mee naar ‘Champagne’ en vertellen ons verhaal aan de hand van verschillende champagnes. Jij zorgt voor een sfeervolle locatie, wij zorgen voor de verschillende champagnes, champagneglazen en alle toebehoren zoals champagnekoelers, stoppers en leuke elementen uit de Champagnestreek.

Speciale wensen voor de champagne proeverij?

Natuurlijk kunnen we de champagne proeverij compleet aanpassen naar jullie wensen. Het volgende nemen wij standaard mee naar iedere champagne proeverij:

Zorgen jullie voor enthousiaste proevers tijdens de champagne proeverij? Dan regelen wij de rest!

Champagne proeverij op maat

Lees hoe anderen onze champagne proeverij hebben ervaren

Na ruim 200 champagne proeverijen hebben we een hoop mensen enthousiast gekregen voor champagne! Lees hun ervaring over onze champagne proeverij:

Kun je net als ons niet genoeg krijgen van mooie verhalen die klanten met ons delen? Lees hier meer klantervaringen in onze Google Reviews.

Wat kun je verwachten van de champagne proeverij?

Leer alles over de Champagnestreek tijdens de champagne proeverij

Hoe wordt champagne gemaakt en waar komt het vandaan?

Tijdens de champagne proeverij beginnen we met de basis: hoe wordt champagne geproduceerd en hoe ziet de streek eruit? We vertellen je alles over het gebied, het maakproces, de tweede gisting op de fles en hoe champagne verschilt van prosecco en cava. Daarnaast starten we met de eerste druif uit Champagne: de chardonnaydruif waar de beroemde blanc de blancs champagne van wordt gemaakt.

Grand cru, premier cru, cru & de volgende druiven

Na de basis onder de knie te hebben en de eerste glas champagne geproefd te hebben tijdens de champagne proeverij, gaan we verder met de twee andere grote druivenvariëteiten uit Champagne: Pinot Noir & Meunier. Hiermee begrijp je de invloed van de verschillende druiven; de bijpassende aroma’s en kunnen we passende uitleg geven over de verschillende regio’s in Champagne.

Uitleg over terroir tijdens de champagne proeverij

Champagne proeverij met Lehmann champagne glazen

Champagne proeverij specials: rosé champagne & houtopvoeding.

Going out with a bang! In het laatste deel van de champagne proeverij besteden we aandacht aan wat de champagneboer kan doen met zijn product. We bespreken het verschil tussen grote champagnehuizen als Moët & Chandon en de kleine onafhankelijke boeren waar wij van importeren. We schenken een rosé champagne en vertellen over het maakproces en we sluiten af met een ultieme special: iets dat je zeker weten nog nooit hebt geproefd!

Wil je ook een champagne proeverij organiseren op kantoor of op locatie?

Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw champagne proeverij.

Stel je vraag via mail

Je krijgt van ons zo snel mogelijk een reactie! Of stuur ons een bericht via Instagram.

Liever direct telefonisch contact

Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen over champagne en de champagne proeverij.

  • 0623220540 – Niek de Groot