Importronde 2024
Het resultaat van 5 jaar bubbelen. Speciaal voor de Bubbelclub.
Classique
Hardlopers & prijswinnaars bij de Bubbelclub.
Leriche Tournant – Club de Bulles
Exclusieve Classic, speciaal voor de Bubbelclub.
De ultieme ‘Classic’ champagne, limited edition voor de Bubbelclub. Gemaakt van het Koningspaar Chardonnay en Pinot Noir met reservewijn uit een Solera vat. Dit geeft de champagne diepte en florale tonen zonder dat het te ‘rijp’ wordt. Toegankelijk als de Grote Huizen met het karakter van een Vignerons Independant.
Voirin Jumel – Blanc de Blancs
De absolute winnaar van de Plop-up in Amsterdam.
Still in the game sinds het prille begin van Bubbels & Bruis. En niet voor niets. Deze Blanc de Blancs is de onbetwiste winnaar van de eerste Plop-up met 1000+ proevers. Champagne in de meest elegante vorm van de kalkrijke Grand Cru heuvels van Cramant.
Bernard Robert – La Révolte des Vignerons
Pinot Noir uit het zonnige zuiden van Champagne.
Zeer exclusieve houtgerijpte vintage van 100% Pinot Noir. We hebben onze hand weten te leggen op een paar honderd flesjes om jullie de rijke en fruitige kant van de Koningsdruif te laten proeven uit de meest zuidelijke, upcoming regio van Champagne: de Côte des Bar.
Spécialités
Voor als het écht bijzonder mag worden.
La Villesenière – Harmony 2015
Hout, Vintage van biodynamische percelen. Klapper🥂
Een vintage knaller met houtrijping, omdat we weten dat jullie (en wijzelf) daarvan houden. Met deze fles met maar liefst 7 jaar kelderrijping en alleen de beste druifjes van biodynamisch bewerkte percelen, willen we jullie laten zien hoe mooi ‘volwassen’ champagne smaakt.
Voirin Jumel – Ratafia
Godendrank voor bij dessert en de kaasplank.
Liefhebber van Port? Dan wordt je hier écht blij van. Deze zeer exclusieve dessertwijn waar jaarlijks slechts een aantal honderd van gemaakt worden, wordt vooral lokaal genuttigd, maar speciaal voor jullie hebben wij hem naar Nederland gehaald. Port-achtige zoete smaken van krentjes met complexiteit van houtopvoeding. Keep it cool, you get the best.
La Villesenière – Ratafia
3 jaar gerijpt in houten vaatjes. Serieus lekker spul.
Het was bijna op, dus maken Laurence et Cyrille een speciale batch voor ons. Net als die van Voirin kun je Port-achtige zoete smaken van krentjes met complexiteit van houtopvoeding. Zelf noemen ze het een lokale culinaire curiositeit. Nauwelijks flesjes weten namelijk hun weg buiten de landsgrenzen te vinden. Zonde vinden wij. Want: “winter is coming, Ratafia time is ticking.”