Mousserende wijn voor restaurants

Champagne, crémant of prosecco op de kaart?

  • Getest met ruim 700 champagne liefhebbers

  • Proef samen met ons wat het beste bij jouw restaurant past

  • Persoonlijke champagne training voor personeel

  • Snel uit voorraad leverbaar

Welke bubbel past bij jouw restaurant?

Daar komen we maar op één manier achter: een proeverij bij jouw restaurant. Samen zoeken we uit welke mousserende wijnen het best aansluiten bij jouw menukaart. Naast champagne hebben we ook een uitgebreid aanbod van crémants & prosseco’s. Onze best geteste klassiekers zijn altijd op voorraad. Zoek je iets unieks? Dan helpen we jou bij het vinden van jouw speciale huisbubbel!

Hoe wij werken

Het gehele jaar maken wij reizen naar mousserende wijnregio’s. Hierbij gaan we op zoek naar kleinschalige onafhankelijke producenten met een opvallende kwaliteit voor een goede prijs. Doordat wij een ruime 10% van het jaar rondbrengen in de wijnvelden en bij producenten thuis, leren we ieder jaar ongelofelijk veel bij, ontdekken we veel mooie producten en kunnen we – door onze goede relaties – bijzondere flessen inkopen.

Ons assortiment is breed getest door liefhebbers

Eenmaal enthousiast over een product, proeven wij deze in Nederland met onze achterban ‘de Bubbelclub‘: een groep van inmiddels meer dan 1000 champagneliefhebbers. Zij verschaffen ons van objectieve feedback en vertegenwoordigen voor ons de ‘smaak van Nederland’. Daarnaast vinden wij het leuk om actief met restaurants te proeven, leren en aanpassingen te maken. Een proeverij met vaste gasten en personeel kan hiervoor zeer geschikt zijn!

Samenwerken en samen leren

Persoonlijke training voor jouw personeel

Natuurlijk vertellen we graag alles over onze producenten, diens achtergrond en mousserende wijnen in het algemeen. Wanneer we een selectie hebben gevonden uit ons assortiment, is de volgende stap om jouw personeel te trainen en te wapenen met de juiste kennis en anekdotes. In onze visie is een goed verhaal de beste manier om een product de beleving te geven die het verdient. Daarnaast is dit natuurlijk hetgeen dat klanten zullen onthouden!

Wil je ook een bubbel met een goed verhaal op de kaart?

Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw restaurant.

  • info@bubbelsenbruis.nl

  • 0623220540 (Niek de Groot)